VT-wonen tegels

header_VT-wonen

Logo VT Wonen

Logo VT Wonen

VT Wonen is al jaren toonaangevend voor inspiratie en ideeën in en rondom het huis. Met de VTwonen huiscollectie wandtegels en vloertegels voor in de badkamer en keuken krijgt uw interieur een geheel eigen stijl.

De stylisten van VTwonen hebben een collectie wandtegels en vloertegels voor in badkamer en keuken ontworpen met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Van Lieshout is er trots op om exclusief VT-Wonen leverancier te zijn van de vtwonen tegelcollectie in de regio.

VTwonen wandtegels en vloertegels zijn stuk voor stuk van dezelfde hoge keramische kwaliteit. In de VTwonen collectie zit grote variëteit in stijl en materiaal: van een klassieke tegel tot modern. Van houtlook tot betonlook tegels. Een kleurrijke wandtegel gecombineerd met een ingetogen vloertegel. Alle combinaties zijn mogelijk

Vindt u een vloertegel zo mooi dat u deze ook tegen de wand wilt? Geen probleem, met de juiste lijm kunnen de vloertegels uit de VTwonen huiscollectie ook op de wand.

VTwonen huiscollectie: 12 series wandtegels en vloertegels

De VTwonen huiscollectie vloertegels en wandtegels bestaat momenteel uit een twaalftal series. VTwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Een matte vloertegel en glanzende wandtegel. Vloertegels van mediterraans  terracotta tot een strakke witte keramische wandtegel. Tegels met of zonder dessin en natuurlijk de populaire keramische tegel met houtprint.