Natuursteen in de keuken

header_keukeninspiratie

Natuursteen is een waar uniek materiaalsoort. Het is ontzettend hard, niet poreus en gemakkelijk te onderhouden. Tevens is het goed bestand tegen zuren, zware druk en hitte.

Natuursteen keukenblad
Natuursteen keukenbladen zijn prachtig voor een keuken. Ze geven de keuken een luxe uitstraling en voegen een stukje natuur toe aan de keuken. Natuursteen keukenbladen komen in vele verschillende kleuren en er zijn verschillende afwerkingen mogelijk. De prijs van een aanrechtblad is afhankelijk van de beschikbaarheid en verwerkingskosten van het soort natuursteen dat gebruikt wordt.

Keukenbladen zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Denk hierbij aan massief hout, composiet, RVS of composteen. Allen materialen met een eigen uitstraling en karakter maar toch wel meer van hetzelfde. Van een natuursteen of graniet keukenblad kom je nooit twee dezelfde tegenkomen.

Hygienisch en duurzaam
In een keuken moet gewerkt worden. Met een natuursteen keukenblad is dat geen enkel probleem. Een keukenblad is niet voor niets een werkblad: hygienisch, duurzaam en goed schoon te houden.