Natuursteen – verrassend veelzijdig

header_natuursteen

Natuursteen, ook wel graniet genaamd heeft alles: het is bijzonder duurzaam in het gebruik en ziet er bovendien fantastisch uit. Geen natuursteen is hetzelfde en daarmee is deze steensoort altijd uniek in zijn kleur, structuur en verwerking tot eindproduct in uw badkamer of keuken.

U kunt kiezen uit diverse steensoorten en kleurtinten. De meeste van deze steensoorten zijn keihard en daardoor kras- en watervast. Voor langdurig plezier is regelmatig onderhoud wel noodzakelijk, maar dan heeft én houdt u een oersterk werkblad met een tijdloze uitstraling.

Verrassend veelzijdig
Natuurstenen bladen kunnen op vele manieren worden toegepast. Als vloer- of wandtegel in de badkamer, een unieke wastafel, blad op een eettafel, balie of kookeiland, als vensterbank, en natuurlijk als aanrechtblad met desgewenst een achterwand van hetzelfde materiaal.

Individueel design
Natuursteen laat zich fraai combineren met elk keuken- en badkamerontwerp. De bijzondere kleur en structuur van dit natuurproduct geven een unieke uitstraling. Er bestaat een ruime keuze in geschikte steensoorten, die helemaal naar uw wens kunnen worden afgewerkt. Bijvoorbeeld qua vorm, dikte, randafwerking of uitsparingen.