Houten tegels

houten-vloertegel-02

Houtlook tegels – ook wel keramisch parket genoemd –  komen steeds vaker voor in de moderne keuken en badkamer. Deze innovatie in vloeren heeft inmiddels een stevige plek veroverd in de collecties vloertegels en is zeker modetrend meer.

Deze vloertegels met houtlook is door de slijtvaste eigenschappen geschikt voor deze ruimtes waar vocht de grootste vijand van een houten vloer is. De tijd van periodiek schuren, lakken en oliën van uw houten vloer is hiermee definitief voorbij. Houtlook tegels zijn keramisch en dus uiteraard geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Keramische vloer met de echtheid van een houten vloer

Een vloer met de uitstraling van houten planken geeft uw badkamer een geheel eigen warme sfeer. Houtlookvloertegels hebben een zichtbare houtstructuur. U ziet de tekening van het hout en de houten tegels voelen zelfs wat ruw aan.

De tegels zijn strak gesneden en met een smalle voeg te leggen. Dit zorgt ervoor dat de vloer nog meer op een echte houten vloer lijkt.  Combineer de vloer met bijbehorende plinten of leg deze vloer van uw keuken door naar het terras buiten en het resultaat is oogverblindend,

Met keramisch parket creëert u warmte op een natuurlijke onderhoudsvrije manier. Alle voordelen van een keramische tegel met de uitstraling van een houten vloer.

In de showroom van Van Lieshout kunt u de verschillende vloertegels met houtlook komen bekijken en voelen.