Stoves Range Cooker – een ‘must have’!

header_stoves-kl

Het Engelse merk Stoves mag niet ontbreken in de keuken van iedereen die koken als hobby heeft: precies de juiste combinatie tussen traditioneel en modern design. Niet alleen door zijn uitstraling, maar uiteraard ook door zijn grenzeloze mogelijkheden  is het unieke Stoves fornuis erg gewild. Dit paradepaardje met een jarenlange staat van dienst misstaat in geen enkele keuken en maakt van koken een sensationele ervaring.

Stoves Range Cooker

Voor de serieuze kok is een Stoves Range Cooker een ‘must have’ item. De Engelsen zijn reeds lang overtuigd van de kwaliteiten van Stoves vanwege het scala aan keuzemogelijkheden en de extra’s die Stoves voor de kok en de gerechten kan betekenen.

Als u kiest voor een Stoves Range Cooker zult u versteld staan van de ruimte die het kookveld biedt, van een breedte van 90 cm tot maar liefst 110 cm. Al deze ruimte geeft mogelijkheid voor vele extra’s, U kunt kiezen uit maximaal zeven gasbranders en vier ovens: een sudderoven, een grilloven, multifunctionele oven of grillplaat. Telescopische roostergeleiders, wokbrander, Easy Clean Pristine Emaille® en praktisch elke andere optie is denkbaar voor een Stoves Range Cooker. En dit alles gaat niet ten koste van het milieu. Alle Stoves zijn voorzien van het groene energielabel A.

10 redenen om te kiezen voor Stoves:

  1. Meerdere ovens met eigen temperatuur en functies
  2. Thermische beveiliging
  3. Uitneembare ovendeuren voor maximaal schoonmaakgemak
  4. Powercoolsysteem zorgt ervoor dat de buitenzijde van de oven niet heet wordt
  5. Energieklasse A-label
  6. Programmeerbare digitale klok
  7. Variabele roosterhoogte
  8. Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen
  9. Easy Clean Pristine Emaille
  10. 5 jaar garantie op onderdelen waarvan de eerste 2 jaar inclusief onderdelen, voorrijdkosten en arbeidsloon

Kortom, Stoves staat voor grenzeloze mogelijkheden. Het unieke fornuis is een blikvanger in de keuken en een fornuis ontwikkeld uit jarenlange ervaring. Het misstaat in geen enkele keuken, maar nog veel belangrijker is dat koken met de Range Cooker een sensationele ervaring wordt.