Silestone – krasvast en antibacterieel

header_silestone-kl

Silestone kwarts keukenwerkbladen bestaan uit natuurlijk kwarts, ontworpen om huidige keukens en badkamers te decoreren en te verrijken. Silestone is het enige oppervlak met een antibacteriële bescherming die maximale hygiëne waarborgt.

Buitengewoon hard en antibacterieel
Silestone bestaat tot 93% uit natuurlijk kwarts (gekristalliseerd siliciumdioxide (SiO2), gewoonlijk wit of transparant), waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is. Dit unieke werkblad biedt unieke hygiënische eigenschappen: het is een ideaal oppervlak voor keukens, badkamers, vloeren en wandbekledingen met minimale voegen.

Door de veelzijdigheid van dit materiaal, is er voor iedere eigen stijl een passend Silestone keukenwerkblad met persoonlijke afwerking. Silestone is beschikbaar in een waaier van kleuren en in drie bijzondere afwerkingen met een hoge prestatie. Deze combinatie geeft onnoemelijk veel  decoratiemogelijkheden. Silestone is een investering voor de toekomst.

Onderhoud
Tenzij het oppervlak veel vetresten heeft, kan het worden schoongemaakt met een droge doek. Voor vet- of hardnekkige vlekken, kan men een spons en een neutraal schoonmaakmiddel gebruiken of CIF-cream.

Om het oppervlak grondiger te reinigen, raden we een speciaal schoonmaakmiddel aan. De adviseurs van van Lieshout kunnen u hier verder over informeren.

Het gebruik van producten zoals was, sprays of vlekstop/impregneermiddelen is verboden. Hierdoor kan een Silestone oppervlak zijn glans verliezen.

Voordelen van Silestone

  • Buitengewoon hard en bestendig – zeer krasvast
  • Absorbeert zeer weinig vocht en daardoor uitermate hygiënisch.
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • Meer dan 60 kleuren beschikbaar, meerdere afwerkingen en verschillende formaten.
  • Schokbestendig
  • Kan in grote en naadloze onderdelen gebruikt worden