PITT cooking – geïntegreerde koken met power

header_pittcooking-kl

Koken met Power!
Beleef de nieuwe kooksensatie: subtiel in het blad geïntegreerde kookpitten als dé eyecatcher in uw keuken. Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT cooking kent geen grenzen en past in iedere keuken.

Functioneel ruimte gebruik = Geïntegreerd koken

Als ontwerpers van interieurs is van Lieshout altijd op zoek naar innovaties en nieuwe mogelijkheden. Apparatuur waarmee we de grenzen kunnen verleggen. In minimalistische designs laten we ons inspireren door PITT Cooking: in alle opzichten een verrijking van voor de keuken.

De techniek van geïntegreerd koken is verborgen in de ruimte onder het blad. Voor uw gevoel kookt u gewoon op uw werkblad. Door de volledige integratie van de kookpitten in het aanrechtblad heeft u niet meer te maken met een kookplaat als dwingend element. U bent zelf de ontwerper van uw kookplek en bepaalt welke kookpitten in het aanrechtblad geïntegreerd worden. De branders van PITT cooking bieden alle ruimte voor het gebruik van meerdere grote pannen.

PITT cooking: voor gelegenheidskok én topkok

PITT cooking voorziet in krachtige kookpitten met een uitstekend bereik. U kunt er mee sudderen, koken, bakken, braden, wokken en grillen. Er is zelfs een gecombineerde brander leverbaar, waarmee u zowel kunt koken op hoog vermogen (wokken) als op laag vermogen (sudderen). De temperatuur in het werkblad blijft altijd laag waardoor de hitteoverdracht minimaal is.

PITT cooking is door de hoge kwaliteit een plezier voor zowel de gelegenheidskok als de veeleisende hobbykok.

Schoonmaken met het grootste plezier

PITT cooking  realiseren wij in alle keukenstijlen en alle soorten aanrechtbladen. U vindt PITT cooking in stoer beton, composiet, keramiek, graniet,  terrazzo, glas en RVS. Het past altijd.

Met PITT cooking kunt u gepassioneerd koken en fluitend schoonmaken. Dankzij de minimale randjes en hoekjes – in tegenstelling tot een conventioneel fornuis – is schoonhouden makkelijker en praktischer dan ooit.

De voordelen van PITT cooking

  • Beleef de nieuwe kooksensatie
  • Reinigingsgemak
  • Altijd een geschikt werkblad
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden
  • GIVEG-keurmerk
  • 5 jaar volledige garantie

PITT Cooking zien en beleven? Kom naar onze showroom