Beleef de nieuwe kooksensatie

Beleef de nieuwe kooksensatie

Subtiel in het blad geïntegreerde kookpitten, antibacteriële kookoppervlaktes voor maximale hygiëne, kooktoestellen met zeven gasbranders en vier ovens. Ontdek het nieuwe koken met van Lieshout!
Beleef de nieuwe kooksensatie

Keukeninspiratie

De keuken: een investering in comfort en uitstraling. Dé plek in het huis om met het hele gezin, vrienden en familie samen te zijn. Een investering voor vele jaren. Ontdek de trends en krijg inspiratie in de showroom van uw keukenspecialist van Lieshout
Keukeninspiratie
Van Lieshout kiest voor Topmerken

Van Lieshout kiest voor Topmerken

Maak kennis met de 'Van Lieshout Paradepaardjes': Silestone, Stoves en PITT Cooking.
Van Lieshout kiest voor Topmerken

Moderne en eigentijdse keukens ontwerpt u met van Lieshout

Een nieuwe keuken is een investering in comfort en uitstraling van uw huis. Het is dé plek in het huis om met het hele gezin, vrienden en familie samen te zijn. Een investering voor vele jaren. Ontdek de trends van het nieuwe koken bij uw keukenspecialist van Lieshout.

Innovatieve keukens

Van Lieshout laat zich inspireren door innovaties in keukens. Denk hierbij aan de nieuwste innovaties op het gebied koken, koelen, afzuigsystemen en spoelen.

Het nieuwe koken

Van Lieshout kiest het nieuwe koken met hoge kwaliteit. Modern, eigentijds, functioneel en ongekend gebruiksgemak in de keuken. Lees meer over onze drie paradepaardjes: Silestone, Stoves en PITT Cooking.