Sanidrõme badkamers

header_sanidrome-raindance
Overweegt u uw bestaande badkamer te renoveren of een nieuwe badkamer te bouwen? Maak kennis met de badkameradviseurs bij van Lieshout. Badkamerspecialist van Lieshout maakt bewust de keuze voor kwaliteit en is daarom aangesloten bij Sanidrõme, een landelijke formule van badkamerspecialisten met een eigen installatiebedrijf. In onze showroom in Veghel presenteren wij complete badkameropstellingen, samengesteld uit kwaliteitsproducten van bekende topmerken.

logo_Sanidrome-van-LieshoutSanidrõme van Lieshout: Kwaliteitsbadkamer van A tot en met Z

Dankzij onze jarenlange ervaring renoveren wij een badkamer of toilet snel en efficiënt naar uw wens. Van Lieshout realiseert de betere badkamer van A tot en met Z: van advies tot en met verkoop en van installatie tot en met nazorg.

Onze deskundige badkamerstylisten adviseren u over het uitgebreide aanbod sanitair en verdere inrichting van uw badkamer. Uit het zeer uitgebreide aanbod aan sanitair wordt op basis van uw wensen een badkamer op maat samengesteld. Voordat u de badkamer daadwerkelijk bestelt heeft u hem al in handen dankzij het driedimensionale ontwerp dat u van ons krijgt.

Alles in eigen beheer

Van Lieshout maakt met trots deel uit van de unieke Sanidrõme-formule: een eigen installatiebedrijf met eigen badkamershowroom. De combinatie van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, in eigen beheer, zorgt voor een hoge kwaliteit van uw badkamer. Dus geen verrassingen achteraf.

van Lieshout B.V. is lid van Uneto VniOnze  gediplomeerde installateurs zijn vakmensen met oog voor techniek en kwaliteit van uw badkamertechniek. Van Lieshout is UNETO-VNI gecertificeerd en daarmee is de kwaliteit gewaarborgd.